Bruckner cursus Historie Analoog FM radio Inbouw Home Cinema Luidsprekers Service Verbouwing Bach studiedag Home Hifi Goeië Zaak WebPC3ED.jpg

Van Quadrafonie tot Multikanaals geluid.Via ontwikkelingen als Quadrafonie, SQ-decoding, DSP-akoestiek-simulatie, Dolby-Surround ProLogic zijn we nu belandt op het terrein van diverse Digitale Meerkanaals-systemen  (Dolby Digital ES en Dolby Thru HD, DTS EX en DTS Master HD, THX Ultra, SACD, DVD-A).Versnel Hifi is ervan overtuigd dat ondanks al deze ontwikkelingen stereo-weergave nog steeds de meest realistische weergave is voor muziek-reproduktie. Maar natuurlijk zijn er ook vele film-liefhebbers die de geluids-effecten zoals die in de diverse digitale standaarden is opgeslagen ook in eigen huiskamer willen ervaren en niet alleen in de bioscoop. Daarom vindt u bij ons niet alleen een ruime sortering stereo-installaties maar tevens een royale keuze in Home-Cinema apparatuur.


Helaas heeft de geluids-kwaliteit van uw muziek-collectie nogal eens te lijden

als u die afspeelt op een DVD- of Blu-Ray-speler in een gemiddelde

Home-Cinema installatie. De Home-Cinema apparatuur die

Versnel Hifi adviseert staat echter zowel muzikaal als

qua film-effecten op hoog niveau! Dat komt

vooral omdat wij de basis leggen bij

hoogwaardige stereo-weergave en die

basis-configuratie dan uitbreiden met

perfect passende surround receivers

en effect-luidsprekers.


Vrijwel elke luidsprekerfabrikant fabriceert voor elke gevoerde serie speciaal daarvoor ontwikkelde center- en surround-luidsprekers.

Tel daar de vakkennis van Versnel Hifi bij op door de juiste electronica met deze luidsprekers te combineren en u kunt met een druk op de knop uw woonkamer transformeren van uw persoonlijke concertzaal tot huiskamer-bioscoop  !


WebPC40D.jpg