©  webdesign:       Versnel Hifi Apeldoorn
Copland Grado Hifiman Lehmann Stax
Home Hifi LinearPro_980x500.jpg

Model

Omschrijving

Prijs

Rhinelander

Headphone amp

€ 599,-

Linear

Headphone amp

€ 899,-
Prijzen onder voorbehoud typefouten en tussentijdse wijzigingen.

Lehmann Audio Hoofdtelefoon-versterker

De Lehmannaudio Vertriebs GmbH werd in 1988 als

“Entec” door de jonge Geluidsingenieurstudent Norbert Lehmann in Köln opgericht. Sinds de zomer in 2007 gevestigd in het sympathieke Bergisch Gladbach.

Hier wordt met liefde voor detail geproduceerd wat over de gehele wereld om zijn kwaliteit gewaardeerd wordt:

Het gehele Lehmann produktpalet, Made in Germany.


U houdt van een bovengemiddelde muziekbeleving ? Dan bent u zich bewust van het feit dat dynamische hoofdtelefoons aangesloten op de hoofdtelefoon-uitgang van CD-spelers en versterkers helaas lang niet altijd overtuigend presteren.


Vele van deze hoogwaardige hoofdtelefoons vormen bij hetzelfde volume als conventionele hoofdtelefoons een veel zwaardere belasting voor de versterker –

de impedantie van hoogwaardige hoofdtelefoons kunnen gemakkelijk

een actor 20 afwijken ! Lehmann Audio heeft dit probleem al

sinds 2004 opgelost: De Linear transformeert de

“Nooduitgang” van uw versterker tot een

hoofdtelefoonversterker die de ware

kwaliteiten van uw audiofiele hoofd-

telefoon naar boven haalt !linear_inside_500.png Productsheet

Lehmann hoofdtelefoon & phono voorversterkers

Dat zeer vooraanstaande gebruikers als de Westdeutsche Rundfunk, de audiofiele CD-labels Aeolus, TACET en STS-Digital en gedistingeerde fabrikanten als Sennheiser, Ortofon en van den Hul op de Linear vertrouwen spreekt voor zich.

En ook de gerenommeerde Nederlandse Studio The Masters maakt gebruik van de Linear bij de mastering middels high-end hoofdtelefoons. Overigens wekt de Linear desgewenst ook uw aktieve luidsprekers tot een verbluffende vitaliteit.

Maar hoogstwaarschijnlijk wilt u eenvoudig alleen ongestoord van uw favoriete muziekstukken genieten – intensief en zonder kleuring. In dat geval zal de Linear een glimlach op uw gezicht toveren. Maar ook als u met z’n tweeën van muziek wilt genieten laat de Linear u niet in de steek: Hij beschikt over 2 Parallel uitgangen aan de discrete Classe-A transistor-uitgangstrap die met “souvereine kracht” gelijktijdig 2 hoofdtelefoons met gelijkwaardige impedantie aanstuurt, zonder daarbij in te boeten m.b.t. de muzikale beleving. Zodra een tweede hoofdtelefoon wordt herkend schakelt de RCA-Lijn-uitgang automatisch uit.


Ervaar hoe schokkend plastisch de Linear een levendige realistische On-Stage ervaring produceert: Met fysieke, volle laagweergave, een filigraan oplossend vermogen en tegelijkertijd een vederlichte elegantie over het gehele frequentiespectrum.

Draai aan de massieve volume-potmeter en ervaar kippevel terwijl u uw muziekschat opnieuw leert kennen!