©  webdesign:       Versnel Hifi Apeldoorn Arcam Bluesound Copland Cyrus dCS Innuos Muziekdiensten Roon Yamaha
Home Hifi Denon Rockna Cambridge reviews-stream-xr.png

CYRUS Classic Stream

€ 2395,-

Streaming Music player

stream-xr-app2.png

Cyrus Classic Stream

De Cyrus Classic Stream is een netwerk streaming DAC welke perfect aansluit op de Cyrus Classic Series welk product de mogelijkheid biedt om een zeer hoogwaardige streamer toe te voegen aan elke Cyrus installatie; maar deze streamer met uitzonderlijke geluidskwaliteit en bedieningsgemak kan natuurlijk ook de onuitputtelijke bron van muziek vanaf internet ontsluiten voor een hifi installatie van willekeurig welk merk. De buitenzijde wordt gekenmerkt door de klassieke Cyrus look met aan de binnenkant uitzonderlijk innovatieve techniek.



De Classic Stream profiteert van de technologische ontwikkelingen van de Cyrus Stream XR waarbij de prijstechnische besparingen in de uitwendige aspecten zijn gezocht zoals het weglaten van een display.


Het uitgangscircuit van de Classic Stream beschikt over Cyrus’ QXR DAC welke met diverse awards werd bekroond en is voorzien van een high-speed analoog buffer eindcircuit. Het ontwerp van de QXR DAC is gebaseerd op de ESS ES9038Q2M chipset, waarbij elk component werd geanaliseerd door het ontwikkelingsteam van Cyrus en optimaal geïntegreerd in de befaamde Cyrus moederboard layout teneinde de hoogst mogelijke performance te kunnen bieden. Het resultaat is een DAC welke het analoge audiosignaal met uitzonderlijke precisie en performance reconstrueert met een gelaagdheid en diepte in de muziek welke u uw favoriete muziekcollectie laat herbeleven.


CYRUS Stream-XR

€ 2895,-

Streaming Music player

CYRUS-PIG-Classic-Stream-V1.1_17June23.pdf CYRUS-PIG-Stream-XR-V2.0.pdf Prijslijst

Nieuw! CYRUS Classic Stream & Stream-XR


Cyrus UK heeft recentelijk 2 compleet nieuwe streamers

geïntroduceerd. De Stream-XR en de daarvan afgeleide voordeliger variant, de Classic Stream.

De geavanceerde technologie waarover deze nieuwe Cyrus streamers beschikken converteert lossless 24-bit/192kHz en MQA muziekfiles met de snelheid van het licht met een minimaal verlies aan geluidskwaliteit.


Dankzij het vernieuwde BluOS streaming platform waarmee deze Cyrus streamers worden bediend profiteren deze nieuwe Cyrus streamers van alle mogelijkheden en gebruiksgemak zoals u dat van een moderne streamer mag verwachten.

De voortdurende ontwikkeling en support van BluOS wordt verzorgd door een

derde partij waardoor toekomstige software ontwikkelingen en nieuwe

streaming opties gewaarborgd zijn. De BluOS App is beschikbaar voor

iOS, Android, Kindle, Mac en PC-computers en biedt ondersteuning

voor een groot aantal muziekdiensten waaronder

Tidal, Qobuz, Deezer, Spotify en vele andere

en beschikt over Apple Airplay2 en

(binnenkort) Roon Ready.



(vervolg hieronder)