©  webdesign:       Versnel Hifi Apeldoorn Audiomeubels Elementen Kabels Ontkoppeling Vinylcare
Home Hifi

Tonar Plastipap

€ 34,95

Tonar Nostatic

€ 21,95

Tonar Top Tip

€ 19,95

Tonar Nostatic brush

€ 12,-

Platenborstel


Al zo’n 50 jaar de meest ideale platenborstel. Haalt met ca 1 miljoen koolstofhaartjes het stof minutieus uit de groef zonder de plaat statisch te laden.

Naaldreinigingsset


Een flesje vloeistof om de naald grondig te reinigen tezamen met de meest ideale naaldborstel: Een royaal aantal op elkaar geperste haartjes waardoor de naald echt rondom wordt gereinigd.

Binnenhoezen


Pakje van 50 antistatische binnenhoezen bestaande uit speciaal vervaardigd plastic folie.

Onontbeerlijk om uw kostbare LP schoon te houden na een grondige reinigingsbeurt.

Binnenhoezen


Pakje van 25 antistatische binnenhoezen bestaande uit speciaal vervaardigd plastic folie omgeven door een papieren versteviging.

Tonar Wetgoat

€ 18,-

QS-Audio

vanaf € 13,50

Knosti disco-antistat

€ 19,90

Knosti disco-antistat

€ 59,95

Platenreinigingsset


Bestaande uit een bak met 2 borstels welke wordt gevuld met de speciale meegeleverde herbruikbare vloeistof. Na een aantal slagen is de plaat grondig schoon en gedemag-netiseerd en laat u deze drogen in het meegeleverde droogrekje.

Reinigingsvloeistof


Fles á 1 liter antistatische vervangingsvloeistof ten behoeve van de disco antistat platenreinigingsset

Reinigingsvloeistof


QS-Audio is speciaal vervaardigde reinigingsvloeistof voor vinyl om tezamen met Tonar’s Wetgoat borstels of bij alle soorten platenwasmachines toe te passen.

Handige spuitfles 0,5 Ltr € 13,50

Fles á 1 Ltr € 19,90

Fles á 5 Ltr € 69,-

Platenborstel (nat)


De Tonar Wetgoat is een platenborstel bestaande uit geitenhaar welke speciaal bedoeld is om te gebruiken in combinatie met de QS-Audio reinigingsvloeistof.

Breng de vloeistof aan met de handige spuitfles, plateau laten draaiën en poetsen maar!

Tonar Woodgoat

€ 25,-

Tonar Ecolevel

€ 9,-

Tonar Cork’n rubber mat

€ 27,95

Tonar LP-clamper

€ 69,-

Platenclamper


Een optimaal contact tussen de plaat en het plateau is één van de vele belangrijke factoren om de geluidskwaliteit van vinyl te bevorderen. Met deze clamper verbetert u dat contact op een zeer eenvoudige manier zonder het plateaulager te veel te belasten.

De Tonar LP-clamper is leverbaar in de kleuren: Transparant | Zwart | Blauw | Groen | Rood

Draaitafelmat


Het materiaal van de draaitafelmat is eveneens een belangrijke factor m.b.t. De geluidskwaliteit van vinyl. Deze mat is gemaakt van een combinatie van kurk en rubber om waamee een ideale demping wordt verkregen van ongewenste resonanties. Naats deze favoriete mat zijn er van Tonar vele andere soorten matten zoals rubbel, leder etc leverbaar.

Waterpas


Voor een optimaal contact tussen de naald en de groef van de grammofoonplaat is het belangrijk dat uw platenspeler waterpas staat. De Tonar Ecolevel is daarbij een onontbeerlijk hulpmiddel.

Platenborstel (nat)


De Tonar Woodgoat is een platenborstel bestaande uit geitenhaar welke speciaal bedoeld is om te gebruiken in combinatie met de QS-Audio reinigingsvloeistof.

Breng de vloeistof aan met de handige spuitfles, plateau laten draaiën en poetsen maar!


The Q-UP

€ 54,95

Tonar Strobo

€ 25,-

Tonar Fouthoekmal

€ 16,-

Tonar Trackurate

€ 35,-

Naalddrukweger


Het afregelen van de naalddruk, dwarskracht en naalduitlijning is precisiewerk. U kunt bij Versnel Hifi altijd terecht om uw platenspeler meettechnisch te laten controleren en af te regelen. Maar met deze precisie electronische naalddrukweger kunt u in ieder geval thuis de naalddruk bewaken en zonodig bijstellen.

Instelmal


Het afregelen van de naalddruk, dwarskracht en naalduitlijning is precisiewerk. U kunt bij Versnel Hifi altijd terecht om uw platenspeler meettechnisch te laten controleren en af te regelen. Maar met fouthoekmal kunt u thuis controleren of uw element/naald op de juiste stand in de toonkop staat afgesteld om zo evenwijdig mogelijk aan de groef te staan.

Stroboscoopschijf


Natuurlijk is ook de snelheid onontbeerlijk voor de juiste toonhoogte. Met deze aluminium stroboscoopschijf kunt u de snelheid van uw platenspeler controleren en (indien mogelijk) bijstellen.

Automatische lifter


De meeste hoogwaardige platenspelers zijn (bewust) niet voorzien van  automatische afslag. Deze Q-UP lifter zorgt dat uw arm aan het eind van de plaat automatisch wordt gelift. De Q-UP is toepasbaar op praktisch elke platenspeler!

Afwijkingen in prijs, specificaties, afbeeldingen en leverbaarheid voorbehouden. Vermelde verkoopprijzen zijn incl. 21% BTW. Download Tonar accessoires catalogus Catalogus