©  webdesign:       Versnel Hifi Apeldoorn Calibratie
Michell Ortofon ProJect Rega Watson's
Home Hifi beatles1964recordplayer-1024x684.jpg

€ 549,-

€ 749,-

ProJect’s allereerste platenspeler, de ProJect 1, werd dermate enthousiast ontvangen door de wereldwijde vakpers dat daarmee het eerste decennium van ProJect’s succes-story werd ingeluid. Dankzij de toenemende populariteit en belangstelling begonnen steeds meer distributeurs ProJect platenspelers in hun land

beschikbaar te maken. Inmiddels wordt ProJect gedistribueerd naar ruim

80 landen hetgeen ons in staat stelt onze passie voor vinyl met

muziekliefhebbers te delen over de gehele wereld.


(vervolg: zie onder)Pro-Ject Debut Carbon Esprit

Pro-Ject RPM-3 Carbon

Pro-Ject

ProJect werd opgericht in 1991 op het moment

dat de Compact Disc en CD-speler al zo’n 7 jaar lang haar opmars maakte. In een tijdperk waarin digitale geluidsreproductie in opkomst was en vinyl werd beschouwd als een verouderd medium, bleef oprichter Heinz Lichtenegger echter overtuigd van analoge muziekreproductie afkomstig van vinyl.


the-beatles-yellow-submarine-3-1024x691.jpg ProJect Debut Carbon DC Esprit ProJect RPM-3 Carbon PrijslijstOns doel is om zo veel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor de fantastische hifi hobby door een natuurgetrouwe stereo

reproductie te kunnen bieden voor bescheiden prijzen.


De beste manier om dit te kunnen realiseren is door gebruik te maken van een no nonsense draaitafel.

Wij willen de luisteraar bieden wat ze echt nodig hebben: Een platenspelerprogramma op basis van functionele eigenschappen zonder allerlei overbodige gimmicks. ProJect blijft voortdurend streven naar een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. We gebruiken de best denkbare componenten binnen haar prijsklasse en produceren ons met de hand vervaardigde programma geheel in Europa.


We zijn dankzij vooruitstrevende technologische ontwikkelingen en machines is staat om fraai vormgegeven producten te produceren zonder oog te verliezen voor de kleinste details. Elke ProJect platenspeler wordt vanaf scratch met de hand vervaardigd in Tsjechië. Van het kleinste schroefje tot het chassis: alles wordt door onze eigen technici geassembleerd. En onze strikte 4-traps eindcontrole garandeert dat alles feilloos functioneert.

ProJect werkt nauw samen met partners in de muziek-industrie, zoals de Universal Music Group (The Beatles), Third Man Records (Jack White), The Rolling Stones, Parov Stelar en het wereldberoemde Hard Rock Café. Vele toonaangevende spelers in de muziekindustrie werken samen met ProJect, zoals het Vienna Philharmonic Orchestra of Ortofon tijdens hun jubilea. We ontwerpen speciale Llimited Edition producten tezamen met deze partners om de eindgebruiker te voorzien van een groot scala aan keuze mogelijkheden.