Bruckner cursus Historie Analoog FM radio Inbouw Home Cinema Luidsprekers Service Verbouwing Bach studiedag Home Hifi Goeië Zaak

De come-back van de grammofoonplaat.De grote aantallen platenspelers die in de 70 en 80-er jaren "over de toonbank gingen" van Versnel Hifi v/h Pruys, welke veelal door Arnold Versnel werden afgeregeld, zullen nimmer meer worden geëvenaard. Maar het verheugd ons te constateren dat de voor ons zo vertrouwde platenspeler sinds het begin van de 21ste eeuw een ware "revival" doormaakt.


Naast de grote schare liefhebbers die de muzikale kwaliteiten van vinyl nog steeds "adoreren", zien we steeds meer "herintreders" die hun draaitafel weer uit het stof halen of vervangen en zelfs jonge generatie muziekliefhebbers die de LP ontdekken. 't Zal u daardoor niet verbazen dat de platenspeler gedurende ons 46-jarig bestaan altijd een prominente plaats heeft behouden in ons leverings-programma en dat deze nog steeds met veel zorg en toewijding voor u wordt opgebouwd en afgeregeld.


Velen van u hebben nog een oude platenspeler (Dual, Thorens, Lenco of een van de vele anderen) op zolder of zelfs nog in de woonkamer staan.

Schroom niet om deze eens bij ons te laten controleren en af te laten regelen of indien nodig nieuw leven in te laten blazen.


Maar natuurlijk bent u bij ons ook aan het goede adres voor een nieuwe draaitafel. En ook pickup-armen en -elementen en natuurlijk accessoires zoals platenreinigingssets en -machines hebben we nog immer in ons programma.


Maar affijn…genoeg tot zover over onze oude (maar springlevende) passie, want er is de afgelopen decennia natuurlijk veel meer gebeurd op het vlak van muziek-reproduktie…
Thorens_TD150_1967-1.jpg