Analoog Streaming Inbouw Home Cinema Luidsprekers Service
Historie    Home

Reeds in het begin van de "seventies" begon Versnel Hifi zich specifiek toe te leggen op verkoop van de betere stereo-installaties. Diverse Japanse hifi-merken deden in die tijd haar intrede op de Nederlandse markt en natuurlijk na Quad vele andere muzikale hifi-merken van Engelse bodem.


De tegenwoordige tijd.

Ons huidige leveringsprogramma bestaat nog steeds uit een aantal electronica-merken van Japanse bodem maar vooral ook vele produkten van Europese

(vaak Engelse) origine en niet te vergeten enkele topklasse-produkten uit de USA en Canada.

De opmars van de computer is niet meer weg te denken in de huidige tijd van muziek-weergave. Daarom bieden wij steeds meer producten om muziek van het World-Wide-Web of van uw eigen computer/netwerk op kwalitatief verantwoorde en bedienings-vriendelijke wijze via uw hifi-installatie af te spelen.

Maar de LangspeelPlaat, FM-radio en CompactDisc verliezen we natuurlijk voorlopig nog niet uit het oog!

Muzikaal maatwerk in Home Entertainment sinds 1967

Er is in het 50-jarig bestaan van Versnel-Hifi veel gebeurd op het gebied van muziek-reproduktie.

Behoorde in 1967 het klassieke radiomeubel nog tot Versnel's leveringsprogramma, tegenwoordig luisteren we ondermeer muziek vanuit de computer.

WebPE0E1.jpg

Maar welke apparaten we ook gebruiken in audioland, ze hebben maar één belangrijk doel: Het overbrengen van muzikale emotie. Versnel-Hifi mag dan steevast alle nieuwe ontwikkelingen volgen op het gebied van hifi-apparatuur, onze intentie om U van muziek te kunnen laten GENIETEN  staat al 50 jaar als een huis!


De verleden tijd.

Als de familie Versnel in 1967 het toenmalige Radio Pruys (welke radiozaak thans al bijna haar 100-jarig bestaan had kunnen vieren !) overneemt, is het fenomeen "stereo" al enkele jaren een begrip (in 1958 werd de stereo-grammofoonplaat geïntroduceerd). Ten tijde van die overname bestond het leverings-

programma van Radio Pruys uit radiomeubels, grammofoons,

zwart-wit-televisie (de kleuren-televisie deed in

1967 haar intrede in Nederland), grammofoon-

platen en aanverwante artikelen.