©  webdesign:       Versnel Hifi Apeldoorn Benz Micro Grado Michell
Ortofon ProJect Rega Watson's
Home Hifi 2xperiencesbsgtpepper-1024x684.jpg

We zijn dankzij vooruitstrevende technologische ontwikkelingen en machines is staat om fraai vormgegeven producten te produceren zonder oog te verliezen voor de kleinste details. Elke ProJect platenspeler wordt vanaf scratch met de hand vervaardigd in Tsjechië. Van het kleinste schroefje tot het chassis: alles wordt door onze eigen technici geassembleerd. En onze strikte 4-traps eindcontrole garandeert dat alles feilloos functioneert.

ProJect werkt nauw samen met partners in de muziek-industrie, zoals de Universal Music Group (The Beatles), Third Man Records (Jack White), The Rolling Stones, Parov Stelar en het wereldberoemde Hard Rock Café. Vele toonaangevende spelers in de muziekindustrie werken samen met ProJect, zoals het Vienna Philharmonic Orchestra of Ortofon tijdens hun jubilea. We ontwerpen speciale Llimited Edition producten tezamen met deze partners om de eindgebruiker te voorzien van een groot scala aan keuze mogelijkheden.


Pro-Ject

De beste manier om dit te kunnen realiseren is door gebruik te maken van een no nonsense draaitafel.

Wij willen de luisteraar bieden wat ze echt nodig hebben: Een platenspelerprogramma op basis van functionele eigenschappen zonder allerlei overbodige gimmicks. ProJect blijft voortdurend streven naar een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. We gebruiken de best denkbare componenten binnen haar prijsklasse en produceren ons met de hand vervaardigde programma geheel in Europa.

rollingsstonesrecordplayer-1024x684.jpg Terug naar vorige pagina

€ 549,-

€ 1299,-

€ 749,-

Pro-Ject Debut Carbon Esprit

Pro-Ject The Classic EVO

Pro-Ject RPM-3 Carbon

ProJect Debut Carbon DC Esprit ProJect RPM-3 Carbon ProJect The Classic EVO

Prijslijst Pro-Ject platenspelers

Prijslijst