©  webdesign:       Versnel Hifi Apeldoorn Accuphase Arcam Bluesound Densen Mark Levinson NAD Naim Rega Rotel Yamaha    Home

USB DAC

WebP9AD1.jpg Terug naar pagina 1

NAD D1050

€ 549,-

NAD D3020

€ 499,-

Digital hybrid amplifier

NAD D7050

€ 999,-

Direct Digital Network amplifier

Afwijkingen in prijs, specificaties, afbeeldingen en leverbaarheid voorbehouden. Vermelde verkoopprijzen zijn incl. 21% BTW.

Tegen de tijd dat de “Rock Revolutie” van de 60-er jaren in opkomst was, werd de belangstelling voor hoogwaardige geluids-apparatuur zo duidelijk dat de grote fabrikanten uit de electronica-industrie zich stortten op de markt die de audio “pioniers” gecreëerd hadden en begonnen kostbare, complexe en overdreven hifi-producten op de markt te zetten. De marketing machine raasde zodanig voort dat de werkelijke waarde van hifi-apparatuur naar de achtergrond werd gedrongen.

Wij wilden terug naar de werkelijke waarde die schuil ging achter de overdaad aan display(“kermis”)-verlichting, knoppen en kostbare frontplaten.

En dit proberen we nog steeds na te streven tot de dag van vandaag bij elk product wat we ontwerpen. De werkelijke essentie van alle audio-apparatuur voor de huiskamer is overduidelijk het genieten van levendige, natuurgetrouwe geluids-reproductie van muziek, films en live-concerten.

Een van de leuke kanten van het aanschaffen van audio-apparatuur is wel het

kiezen op zich (inclusief de uiterlijke aspecten) en beluisteren hoe

realistisch de geluidsweergave werkelijk is.

Wij hebben daar net zoveel plezier in als ieder ander, maar we blijven

altijd het hoofddoel van audio-apparatuur voor ogen houden.

En de 3 kwaliteiten die in onze optiek centraal staan om ons

hoofddoel te bereiken zijn: muzikale prestaties,

gunstige prijs-kwaliteits-verhouding

en eenvoudige bediening.


Vervolg van Pagina 1 (NAD historie & filosofie)

Download NAD brochure