Bowers&Wilkins Dali Dynaudio Monitor Audio REL Acoustics Totem Acoustic
   Home WebP73E0.jpg Download brochure Monitor Audio ASB-2 Soundbar

Met de 3-D-software van Monitor Audio vertaalt de ASB-2 de discrete 7.1-surroundsignalen naar L-C-R-weergave met een breed stereobeeld en een stabiel middenkanaal voor perfect verstaanbare dialogen. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van HRTF**-functies. De achterkanalen worden opgebouwd met behulp van overspraakreductie-technieken. Met de 3D-functie uitgeschakeld is de ASB-2 een volwaardig topklasse 3-kanaals stereosysteem.


Met de afstandsbediening kan de ASB-2 via het aangesloten beeldscherm (OSD***) worden ingesteld. De ASB-2 kan met de stevige muurbeugel worden opgehangen of met de speciale rubber voet stevig op een kast worden geplaatst.


Deze multifunctionele soundbar kost € 1100,-


Bronze Gold Silver WebP7661.jpg ASB-2 WebP76BF.jpg WebP76DE.jpg WebP76FD.jpg WebP773C.jpg

Monitor Audio ASB-2 Soundbar

Met de ASB-2 Soundbar biedt Monitor Audio een unieke combinatie van een topklasse actief 5-kanaals audiosysteem, geavanceerde audioprocessing en draadloze ‘streaming’ in een onweerstaanbaar fraai gebogen en compacte (hxbxd: 180x1005x167 mm) behuizing. De ASB-2 is de centrale ‘audio hub’ voor alle audiosignalen: van DVD-speler tot tabletcomputer, van Home Media Center tot smartphone, van gamecomputer tot TV, van NAS tot Internet.


Door functies als Apple AirPlay™, DLNA® en UPnP. Naast iTunes- en DNLA-apps kunt u met Monitor Audio’s Airstream App digitale audio van het netwerk ongecomprimeerd streamen in 24/96kHz-kwaliteit. Vrienden kunnen via Airplay

Direct - zonder netwerktoegang - hun muziek weergeven via de ASB-2.


Vijf digitale versterkers (totaal 160W) sturen zes

C-CAM* luidspreker­eenheden aan: 1x sublaag

(met 2x 140 mm), 2x 100 mm midden en

2x 25 mm hoog. De speciaal ontwikkelde

Digital Sound Processor zorgt voor

optimale en efficiënte aansturing

van elke luidspreker.