©  webdesign:       Versnel Hifi Apeldoorn
Bluesound B&W Rega Rotel
   Home WebPD4AC.jpg WebPD4DA.jpg WebPD4FB.jpg

Model

Omschrijving

Prijs:

A5

AirPlay® Music player

€ 499,-

A7

AirPlay® Music player

€ 799,-

Recentelijk heeft de wereldberoemde Britse luidspreker-fabrikant B&W het ultieme draadloze muzieksysteem geïntroduceerd: De A5 & A7. Deze portable muziekspelers combineren het beste wat B&W aan audio-engineering en elektronica biedt met draadloze AirPlay-streaming van Apple. De A5 & A7 zijn volledige streaming hifi-systemen in één discrete kast.Naast de ongekende muziek afspeelmogelijkheden via AirPlay beschikken de A5 & A7 daarnaast tevens over een audio-ingang (de A7 zelfs ook optisch digitaal) waarmee bijvoorbeeld het geluid van een (flatscreen) TV enorm kan worden opgewaardeerd.


Geavanceerde techniek

De A7 omvat een 6" met Kevlar versterkte subwoofer voor een rijke, diepe bas-weergave en 4 hoogwaardige, speciaal door Bowers & Wilkins ontwikkelde stereodrivers.

Deze garanderen een uitstekende verspreiding voor een natuurlijk en ruimtelijk geluid.

In combinatie met de 5 audiofiele klasse D-versterkers levert de A7 een waarlijk indrukwekkende audiokwaliteit.

Draadloze audio wordt geüpsampled door de 96kHz/24bit digitaal-naar-analoog-converter (DAC) van audiofiele kwaliteit van de A7, die ruis vermindert en het dynamische bereik verbetert voor een gedetailleerder, natuurlijk geluid uit de hoogwaardige driver-units. De A7 is uitgerust met buisbelaste tweeters, die in eerste instantie werden ontwikkeld voor B&W’s befaamde Nautilus™-speaker.


De A5 omvat 2x25mm Nautilus™ buisbelaste aluminium tweeters en 2 hoogwaardige 100mm mid-/laag stereodrivers.


Eenvoudige installatie

Thuis maak je je nieuwe A5 of A7 in een handomdraai gebruiksklaar. Met de gratis AirPlay-app van Bowers & Wilkins is hij moeiteloos te installeren en gebruiken.

De app helpt je in eenvoudige stappen je A5 of A7 aan te sluiten op je Wi-Fi-netwerk en je instellingen te beheren, en dat alles draadloos.


Draadloze muziek met Airplay

Je hoeft maar te denken aan een liedje en je kunt het afspelen - direct. Met AirPlay van Apple stream je draadloos hoogwaardige lossless audio of MP3's vanaf je iPhone®, iPad® of iPod Touch® rechtstreeks naar de A5 of A7. En ook vanaf iTunes op een

Mac of PC. Met je Apple-toestel regel je je muziek, waar je ook bent. Het is tijd

om je muziek de vrijheid te geven! De AirPlay-technologie op de A5 & A7 werkt naadloos samen met al je favoriete muziekapps, zoals Last.fm, Spotify

en Mixcloud. Hoe je je muziek ook af wilt spelen, via lossless audio,

MP3 of een cloudservice, de A5 & A7 maken het mogelijk.

Regel en luister je muziek draadloos, overal in de

kamer. Of creëer een multiroom-systeem met

meerdere A5 en/of A7's en neem je muziek

in je handpalm moeiteloos mee van

kamer naar kamer.


Prijzen onder voorbehoud tussentijdse wijzigingen en typefouten.

Bowers&Wilkins A5 & A7 AirPlay® Music players

MM 1 Air A5 / A7