©  webdesign:       Versnel Hifi Apeldoorn Accuphase Arcam Bluesound Densen NAD Rega Revo Rotel Yamaha
   Home arcam-irdac2-pic1.jpg

ARCAM irDACII USB D/A-converter

Download irDAC User Manual

Model

Omschrijving

Prijs:

irDACII

USB DAC

€ 649,-

Prijzen onder voorbehoud tussentijdse wijzigingen en typefouten.

Arcam’s succesvolle rDAC, irDAC en airDAC’s zijn nóg verder geperfectioneerd. De opvolger, de irDACII, beschikt nu ook over BluetoothAptX, een hoofdtelefoon-uitgang en DSD128 ondersteuning. De nieuwe Arcam irDACII herbergt de allernieuwste technische hoogstandjes en gebruiksmogelijkheden die voldoen aan de meest veeleisende muziekliefhebber.

Arcam UK steekt zeer veel research in de ontwikkeling van topklasse DAC’s (Digitaal-Analoog Converters). Zo maken bijvoorbeeld isolatie van de digitale en analoge schakelingen, extreem ruis-/vervormingsarme voedingscircuits en een signaalweg

zonder koppelcondensatoren een groot verschil in geluidskwaliteit. Arcam’s irDACII maakt gebruik van de zeer hoogwaardige ESS Sabre DAC welke prestaties mogelijk maakt die uitzonderlijk genoemd mogen worden in deze prijsklasse.

Jitter reductie (tijdsfouten in het digitale domein) is bijna een obsessie voor

Arcam’s ontwerpteam. Zij hebben al hun kennis op dit gebied in de

nieuwe irDACII toegepast waardoor een vrijwel jittervrij signaal

wordt gereproduceerd. De hoofdtelefoonuitgang is

rechtstreeks afkomstig van Arcam’s topklasse

geïntegreerde versterker, de A-49 en is in

staat de meest veeleisende hoofdtelefoons

aan te sturen. De irDACII beschikt over

dubbele line outputs met een vaste of

variabele volume-regeling.


irDACII FMJ WebPF19A.jpg irDACII_front.jpg

De irDACII is ontwikkeld om als kloppend hart te fungeren tussen de analoge ingang van elke willekeurige (stereo-)versterker verschillende digitale bronnen.

Een asynchrone USB-ingang voor directe verbinding met uw computer, Bluetooth AptX voor uw telefoon en tablet, en 2 optische + 2 coaxiale digitale ingangen voor diverse andere bronnen zoals TV’s, BluRay-spelers, settop boxen etc. Al deze ingangen kunnen eenvoudig worden bediend met de meegeleverde IR afstandsbediening welke tevens over bedieningsmogelijkheden beschikt t.b.v. afgespeelde muziek van PC of MAC.